Rengøringsassistent vasker gulv hos en bilforhandler. Rengøringskoncept for butikker.

En travl detailvirksomhed kan have flere hundrede mennesker, der bevæger sig ind og ud af butikken på daglig basis. Dette kræver et højt rengøringsniveau, som for mange detailvirksomheder kan virke uoverskueligt, hvis ikke der er tid eller overskud til den løbende rengøring.

Manglende grundighed i rengøringen kan skabe et forkert indtryk af virksomheden og dens omdømme. Flere danske virksomheder har oplevet, at manglende rengøring har medført tab af kunder, bøder, og i nogle tilfælde ophør af virksomhedens eksistensgrundlag. Dette er der heldigvis en løsning for. Mange detailvirksomheder vælger at ansætte fagfolk til den daglige rengøring, da det er en garanti for at rengøringen bliver udført professionelt og effektivt. Professionelle rengøringsselskaber kan håndtere de fleste butikkers rengøringsbehov, såsom grundig aftørring og desinfektion af kontaktflader, gulvvask og gulvpolering, vinduesrengøring og mange andre specialiserede rengøringsopgaver, der opstår fra tid til anden. At hyre et professionelt og kompetent rengøringsselskab har følgende fordele:

1.

RENGØRINGSSELSKABER ER PROFESSIONELLE

At opretholde detailvirksomhedens egne kvalitetskrav og kundernes forventninger til hygiejne, betyder meget for den enkelte virksomheds lokale omdømme og succes. Nogle virksomheder varetager selv den vigtige opgave, at sørge for virksomheden fremstår rent, præsentabel og hygiejnisk. Men flere virksomheder oplever at de mangler de nødvendige færdigheder til at udføre opgaven tilfredsstillende. Rengøringsselskaber udfører nemlig et grundigt og professionelt håndværk, så kunders og medarbejders mening om virksomheden forholder sig positivt og troværdigt. Dette skyldes at rengøringsselskaber har de rigtige værktøjer og den rette ekspertise til, at udfører rengøringen i den kvalitet der forventes af både kunder og virksomheden selv. Rengøringsselskaber som CLEANin gør ikke bare rent; vi giver også nyttige forslag til, hvordan virksomheden kan vedligeholde en korrekt rengøringsstandard der sikrer, at kvaliteten og hygiejnen ikke forringes.

2.

BEDRE SIKKERHED OG ARBEJDSMILJØ

Rengøring kan udgøre en fare for personer, der udfører arbejdet, og andre på grund af brug af kemikalier og uopmærksomhed. Rengøringsselskabers personale er uddannet i sikre arbejdsprocedurer for at sikre dem selv og andre menneskers sikkerhed i arbejdsmiljøet. Også ved at hyre et privat rengøringsselskab til din butik overføres tredjepartsansvar fra virksomheden til rengøringsselskabet. Rengøringsselskaber er forsikret mod risici, der kan opstå på deres arbejdspladser, hvilket er en god ting for dig, hvis der opstår fejl i sikkerheden og arbejdsmiljøet.

3.

BESKYTTELSE MOD KUNDEFLOW

Butikslokaler har mange aktiviteter, der kan forårsage skader på gulve og vægge, såsom trækning af palleløfter og træk af tunge varer. Gulvet kræver regelmæssigt vedligehold og polering for at forhindre misfarvninger og synlig slitage. Mange virksomheder er ude af stand til selv at vedligeholde gulve, hvilket kan skabe unødige og høje vedligeholdelsesomkostninger. At engagere et privat rengøringsselskab sikrer, at gulvet bliver vedligeholdt løbende og behandlet korrekt, hvilket sparer på vedligeholdelseskontoen.

4.

UDSTYR

Private rengøringsselskaber har specialudstyr til rengøring, der gør det muligt for dem at dække butikkens områder på kortere tid og dermed reducere forretningsforstyrrelser. Rengøringsselskaber har også ekspertviden om de forskellige kemikalier, der er bedst egnede til at give gode rengøringsresultater fra deres mange års erfaring. Hos CLEANin bruger vi svanemærkede rengøringsprodukter til gavn for miljøet og sundheden.

5.

RENGØRINGSYDELSER

Tid er penge. At bruge værdifuld tid på at rengøre virksomheden selv eller engagere eget personale i at gøre rent, betyder at man mister ressourcer i form af tid, produktivitet og indtægter. Medarbejdere bliver demotiveret af at skulle udføre en opgave, de kun ved lidt om eller ikke er blevet hyret til at udføre. Ved at engagere et privat rengøringsselskab til at rengøre din virksomhed, betyder at medarbejderne kan fokusere på virksomhedens forretningsdrift og kerneopgave. Derudover betyder et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø, at man reducerer personalets sygefravær og øger virksomhedens produktivitet.