Over 35 års erfaring

I de sidste 35 år har vi været drevet af to visioner; at levere bæredygtige og kvalitetsorienterede serviceløsninger; at yde den mest fremragende kundeservice i branchen. Visioner vi stadig er drevet af i dag.

Vores mission er klar

Vores mission er at skabe hygiejniske og rene miljøer til gavn for menneskers sundhed og trivsel.

 

CLEANin er leverandør af effektive og bæredygtige serviceløsninger inden for rengøring og vinduespolering. I tæt samarbejde med vores kunder skaber vi  hygiejniske og rene miljøer til gavn for menneskers sundhed og trivsel. Vores mange års erfaring har gjort os til specialister i skræddersyede rengøringsløsninger for både erhverv og private.

Hvad betyder CLEANin
Clean” er inspireret af vores kerneforretning og centrale opgave: At skabe rene miljøer gennem effektive og bæredygtige serviceløsninger af høj kvalitet. ”In” er et udtryk om involvering og engagement: At være en aktiv samarbejdspartner der engagerer sig i vores kunders behov.

Hvem er chefen
CLEANin er ejet og driftet af Charlotte Sommer, som har omfattende og mangeårig erfaring med Facility Management. Hun har haft sin karriereopvækst hos ISS, hvor hun arbejdede både som kvalitetssikringskonsulent og serviceleder inden for stat, amt og kommuner. Senere blev hun selvstændig og startede sin egen virksomhed inden for rengøring, kantinedrift, vinduespolering og ejendomsservice. Virksomheden kender vi i dag som CLEANin.

CLEANin-teamet
Vores medarbejdere er kernen af vores forretning og årsagen til at vi har en høj kundetilfredshed. De gør en ekstra indsats hos vores kunder hver eneste dag, fordi de er omsorgsfulde, servicemindede og engagerede. Dette skyldes at vores medarbejdere er blevet rekrutteret og udviklet med henblik på at give branchens bedste service. CLEANin er en arbejdsplads der fremmer mangfoldighed, udvikling og sundhed blandt sine medarbejdere.

Vores Garanti

Over

35 års erfaring

Vores mangeårig erfaring inden for rengøring gør os til en pålidelig leverandør med fokus på kvalitet og service.

Høj

Tilfredshed

Vi har en høj tilfredshed blandt vores kunder og med vores tilfredshedsgaranti er du sikret et skinnende resultat.

Miljøvenlige

Rengøringsprodukter

Vi har høje krav til vores rengøringsprodukter, som selvfølgelig er svanemærket - til gavn for både sundheden og miljøet.

Fornuftige

Priser

Vores rengøringskoncepter er udviklet med henblik på effektivitet og kvalitet, så vi kan tilbyde vores service til fornuftige priser.

Vores Partnere