Et rent kontormiljø er afgørende for enhver moderne virksomhed! Høj hygiejne og renlighed styrker både arbejdsmiljøet - til gavn for din medarbejders effektivitet - og dine kunders oplevelse, når de besøger din virksomhed.

Vi tilbyder professionel og specialiseret kvalitetsrengøring til klinikker der har krav om høje hygiejnestandarder og kvalitetssikring. Vores rengøringsassistenter besidder en høj faglighed og bliver løbende uddannet i klinikrengøring.

Hos CLEANin sørger vi altid for, at ferieboligen fremstår ren, hygiejnisk og præsentabel til nye feriegæster. Vi tilbyder både løbende rengøring og slutrengøring af feriehuse og ferielejligheder

Vi har specialiseret os i kvalitetsrengøring til detailbutikker, med det formål at levere skræddersyede løsninger der imødekommer kravene for hygiejne, kvalitet og renlighed.

Med CLEANin får I en professionel og kvalitetsorienteret leverandør, der altid sørger for at jeres skole eller institution fremstår ren og hygiejnisk. Vi udfører daglig kvalitetsrengøring til både skoler, daginstitutioner og gymnasier.

Med CLEANin får du en erfaren og professionel serviceleverandør, der har mange års erfaring med rengøring på byggepladser, samt rengøring af skurvogne, og slutrengøring ved endt byggeri.