Vandkande med blomster. Planter, der holder luften ren. Koncept for rengøring

Rent og grønt!

Det danske landskab minder os om, hvor dejligt det kan være at have planter indenfor. Så hvis du ønsker noget vintervarme indenfor, kan dette opnås ved at tilføje nogle livlige og alsidige planter indendørs. Skulle du være i tvivl om hvor du skal starte med et sådant projekt, giver CLEANin dig her nogle tips og tricks til hvordan du bedst gør brug af planter i dit interiørdesign.

Ryk hyggen indenfor

Planter og blomster tilføjer en forfriskende form for liv, som enhver kan drage fordel af. Selv ved hjælp af, eksempelvis en gammeldags vandkande med friske blomster, kan der tilføjes et vintage lignende finurligt aspekt til din forårsindretning.

Planter og blomster tilføjer en forfriskende form for liv, som enhver kan drage fordel af. Selv ved hjælp af, eksempelvis en gammeldags vandkande med friske blomster, kan der tilføjes et vintage lignende finurligt aspekt til din forårsindretning. En anden måde at skabe et godt inde miljø med levende planter, kunne være ved at placere et figentræ eller lignende. Det er nemlig en nem måde at tilføje farve og liv på en simpel og håndterbar maner. Her får man altså er en af ​​de mest sofistikerede, indendørs planter, der er overkommelige og tilgængelige. At placere dette frugtbærende figentræ i en plantekurv og lade det leve i en stue eller spisestue, er en iblandt mange rigtig skønne udsmykningsidéer!

Vælg planter, der holder tingene friske og sunde

At have planter indenfor er mere end bare en designbeslutning. Undersøgelser viser at det at være omkring planter, hjælper mennesker til at koncentrere sig bedre i hjemmet og på arbejdspladsen. Vores venlige grønne gæster hjælper med vejrtrækning, at afskrække sygdom og øger koncentration, hukommelse og produktivitet. For at komme disse sundhedsmål nærmere, giver vi dig her nogle simple råd til hvor du kan starte:

  • Dekorer med orkideer, sukkulenter og bromeliadplanter. Disse dejlige huskammerater indtager kuldioxid og frigiver ilt, hvilket gør dem perfekte til at holde ilten cirkulerende i et beroligende indeklima.
  • Bliv venner med bambus, som ikke kræver meget tid og vedligeholdelse, så længe du bare holder dem i vand. Du får her fordel af mange års beroligende grønne bambustoner.
  • Hæng en edderkoppeplante op i et bart lodret rum. Dette er et ideelt designtip, hvis du ønsker at minimere kedelige flade overflader.
  • Frisk dine hylder op. En hylde med strategisk placerede planter hjælper med at stimulere følelsen af et ​​levende design, selv i funktionelle rum, som en lagringshylde til bordservice eller endda et spisekammer. En tur til din lokale planteskole vil give masser af designinspiration til årstiden.

Vi hjælper dig til et bedre og smukkere indeklima

Skal du bruge en hjælpende hånd og inspirationskilde, når det drejer sig om at få et rent og grønt tema til dit hjem, kan du overveje at samarbejde med CLEANin. Vi hjælper med at indkøbe, passe og vande planter/blomster til både private og erhverv. Alt du skal gøre er at kontakte os, så vi kan have en dialog om dine muligheder, for et smukkere og hyggeligere indemiljø.